Lomi Lomi

Lomi lomi

De van oorsprong Hawaiiaanse massage was bedoeld om mensen te genezen en was een traditionele massage die van familie op familie werd overgedragen en per genezer en familie kon verschillen.

Lomi Lomi 003

Het is een massage die met veel respect, rituelen, gebed en liefde werd gegeven om lichaam en geest te genezen en voor harmonie en balans te zorgen. Het woord Lomi staat onder andere voor druk, rollen, kneden, wrijven en dus eigenlijk masseren. Het is een ritmische, ontspannende maar ook vitaliserende massage met als doel de stroom aan levensenergie vrij te maken en/of te bevorderen.

Lomi Lomi 002

Het ritme en de bewegingen zijn als de golven en stromingen van de Hawaiiaanse natuur. Naast het masseren met de handen wordt er ook heel veel gebruik gemaakt van het masseren met de onderarmen. Wij zullen met warme olie een lomi lomi massage geven op de achterzijde van het lichaam van de nek tot en met de voet. Daarnaast zullen bestaande (Westerse) massagehandgrepen worden uitgebreid met de lomi lomi onderarm technieken.

Lomi Lomi 001

Lees verder voor:

 

Meest recente berichten