Joost van Leeuwen

Joost van Leeuwen
Mijn naam is Joost van Leeuwen. In 1984 ben ik afgestudeerd als docent Lichamelijk Opvoeding aan de HALO in Den Haag. Mijn carrière, aangevuld met veel avondstudie, heeft zich echter verder ontwikkeld in het bedrijfsleven, waar ik tot 2012 met plezier heb gewerkt. In 1999 heb ik een jaar voor de klas gestaan als leraar Lichamelijke opvoeding op het Ashram College in Alphen aan den Rijn.

Vanaf het jaar 2000 tot 2012 was ik mede-eigenaar en financieel directeur van een Internationaal bedrijf in de sport- en vrijetijdskleding van een aantal Amerikaanse merken.

In mijn jonge jaren was ik een fanatiek basketballer bij BVO in Alphen aan den Rijn. Vanuit de Sport Academie ben ik gaan tennissen en dat doe ik nog steeds. Daarnaast hou ik van watersporten zoals windsurfen, kite- en wakeboarden.

Halverwege 2012 zijn wij verhuisd van Alphen aan den Rijn naar Woubrugge, alwaar wij onze massagepraktijk hebben opgericht. Het doel is om de bewegende mens te helpen en ondersteunen op de weg naar een gezond en beter leven. Onze klanten staan daarbij centraal.

Joost van Leeuwen
Sportdocent / Massagetherapeut / (Sport)masseur
Mob: 06-51380920

Judith van Leeuwen IMG_5503
Voor Judith van Leeuwen klik op de foto..

Meest recente berichten