Judith van Leeuwen

Judith van Leeuwen IMG_5503
Mijn naam is Judith van Leeuwen – van der Voort. In 1985 ben ik afgestudeerd aan de Academie De Laan in Den Haag voor de opleiding Facilitair Management, richting Groothuishouding.

Na mijn opleiding heb ik een paar jaar als hoofd sterilisatieafdeling gewerkt om een nieuwe commerciële afdeling te ontwikkelen voor het steriliseren van standaard textielpakketten en instrumenten bestemd voor de O.K. van ziekenhuizen.

Hierna heb ik bij Beiersdorf in Almere op commerciële basis huisartsen, apothekers en wijkverpleging geadviseerd over professionele wondverzorging.

Tussen 1990 en 2001 zijn onze 3 kinderen geboren, waardoor mijn zakelijke carrière even heeft stil gestaan. De laatste paar jaar ben ik werkzaam geweest in het bedrijf van Joost binnen het facilitair management, het organiseren en aansturen van schoonmaak, catering en onderhoudsdiensten. Daarnaast heb ik diverse administratieve werkzaamheden verricht.

Ook als ouder heb ik niet stil gezeten; ik ben actief geweest als voorzitter van de oudervereniging en ouderraad van Basisschool Het Spectrum in Alphen aan den Rijn. Tevens was ik jaren lang lid van de evenementen commissie van deze school.

Ik hou van koken, ook voor grotere gezelschappen. Daarnaast zijn de catering en het organiseren van feesten ook een van mijn favoriete bezigheden.
Mijn sportieve hobby’s zijn tennissen, wandelen, windsurfen en zwemmen.

Halverwege 2012 zijn wij verhuisd van Alphen aan den Rijn naar Woubrugge, alwaar wij onze massagepraktijk hebben opgericht. Het doel is om de bewegende mens te helpen en ondersteunen op de weg naar een gezond en beter leven. Onze klanten staan daarbij centraal.

Judith van Leeuwen
Massagetherapeut / (Sport)masseur
Mob: 06-24262972

Joost van Leeuwen
Voor Joost van Leeuwen klik op de foto..

Meest recente berichten