BALANCE Weight Support

BALANCE Weight Support, Jacqueline Goverse

Wanneer je gewicht wilt verliezen, dan kan je bij Jacqueline Goverse terecht voor een individueel voedings-/dieetadvies.

In een eerste consult, het intakegesprek, wordt er zoveel mogelijk informatie verzameld over jouw persoonlijke omstandigheden, eetgewoonten, wensen en eventuele klachten. Vaak volgen er ook een aantal metingen om een “nulsituatie” vast te leggen zoals je lengte, huidig gewicht en het vet- en vochtpercentage. Deze “nulmeting” is van belang om de voortgang van het dieet in kaart te brengen.

Naar aanleiding van al deze informatie wordt er een dieet op maat voor je samengesteld. Dit kan al tijdens dit eerste consult of volgt later zodat je alles thuis op je gemak nog eens kunt doorlezen en aan de slag kunt gaan.

In de daaropvolgende vervolgconsulten wordt de voortgang van het dieet besproken en kan je eveneens jouw bevindingen met Jacqueline bespreken. Wat vindt je lastig, wat zijn de struikelblokken, wat wil je graag aangepast hebben, enz. Eveneens worden er dan weer metingen uitgevoerd om de voortgang vast te leggen.

Afvallen is niet makkelijk, afvallen kost tijd en energie, maar je hoeft het niet alleen te doen, Jacqueline is er om jou te helpen en stimuleren!
BALANCE Weight Support, uw coach wanneer kilo’s u in de weg zitten!

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, bezoek de website: www.balanceweightsupport.nl.

Contact
BALANCE Weight Support

Jacqueline Goverse
Vrouwgeestweg 18
2481 KN Woubrugge
Tel: + 31 (6) 51219926
Email: info@balanceweightsupport.nl

Meest recente berichten